Over ons

Wat The Chef doet

The Chef is jouw culinaire partner. We verzorgen culinaire catering aan huis of bij jou op het werk. Daarnaast hebben we een uitgebreide traiteurservice van maaltijden of feestpakketten die je kan afhalen of die aan huis worden geleverd. Wil je wat bijleren of je laten inspireren? Volg dan één van de workshops van The Chef! Organiseer je een event en wil je trendy food aan je bezoekers aanbieden? Nodig dan de foodtruck van The Chef uit! Last but not least, maar The Chef levert maaltijden aan huis en dit in de ruime regio rond Tienen.

  • Kwaliteit is onze basis, aangepast aan uw behoeften
  • The Chef staat bekend om het maatwerk voor elke klant
  • Geen enkele vraag is overbodig, stel ze zonder twijfelen!

1. Onze missie

Je culinair verwennen!  Dat is duidelijk onze missie.  Met liefde voor het product, de bereiding, de presentatie en dit door mensen die elke dag met “goesting” er staan voor jou.

Of het nu een feestcatering , een traiteurmaaltijd, een workshop of een foodtruck op jouw event is, we gaan er elke keer opnieuw voor!

The Chef wil een hotspot zijn waar ons gebouw culinaire beleving ademt.

2. Onze doelstellingen

  • het verzorgen van creatieve, kwalitatieve en lekkere cateringopdrachten bij jouw thuis, jouw bedrijf, jouw evenement.
  • het bereiden en verkopen van kwalitatieve traiteurproducten zoals maaltijden, bereidingen, hapjes en andere lekkernijen
  • het presenteren van culinaire workshops om jouw kennis en inspiratie te verrijken door verschillende chefs
  • het aanbieden van een foodtruck voor jouw evenement, feest of andere opdracht om leuke streetfood door onze chefs te laten bereiden
  • het leveren van maaltijden aan huis en dit in de ruime regio van Tienen

3. Ons team

Ons team is samengesteld uit mensen met 1 gemeenschappelijke eigenschap: liefde voor het vak. We hechten enorm veel aan deze eigenschap bij het aanwerven van nieuwe mensen voor The Chef.

Passie heb je, al de rest kan je leren… we geven jonge mensen met passie de kans om te groeien en dit samen met al wat meer ervaren mensen. De jongelingen houden de ouderen wakker en creatief. De meer ervaren mensen leren de jongelingen hoe je van creativiteit een topgerecht maakt met de liefde voor het vak, product en bereiding.

Onze klanten zijn onze ambassadeurs

Wie kan er beter vertellen wat je te bieden hebt? Onze klanten natuurlijk! The Chef groeide dankzij mond-aan-mond reclame en dit dankzij onze nodige focus op kwaliteit en service. Ontdek het zelf!

Contacteer ons